Érdekes cikkek
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nyikorog? Büdös? Autószerelő!

Az újabb autók általában megbízhatóbbá, kényelmesebbé és biztonságosabbá váltak, de sajnos karbantartást igényelnek. Ez azt jelenti, hogy a fiatalabb autóknál a rendszeres karbantartás fontosabb, mint az idősebb autóknál.

Nem kell ezt olyan komolyan venni?

De!

Ne gondold, hogy az autógyártók ajánlásai a motorolaj és egyéb folyadékok tervezett cseréjére a mérnökök szeszélye és az autóban levő folyadékok gyártói számára ajándék. Az autóban lévő összes „folyadéknak” nagyon fontos szerepe van, ezért lényeges, hogy az előírtaknak megfelelően gondoskodjunk cseréjéről. 

Nem zavar, ha egy kicsit fütyül

A jó állapotú autók nem nyikorognak, nem fütyülnek, nem dübörögnek, és nem hallatnak egyéb furcsa hangokat. Ha mégis az problémát jelez, amelynek meg kell keresni az okát és minél hamarabb megjavítani.

Hidd el, hogy az alkatrészek, amelyek sikítoznak, dúdolnak, fütyülnek, kopognak, nyikorognak, vagy kattognak, nem „gyógyítják” meg önmagukat. 

Ezek a hangok figyelmeztető jelek, hogy valamilyen rész elhasználódott az autóban. És ha igen, akkor gyorsan ki kell cserélni egy újra, mielőtt megsérülne az autó többi alkatrésze. 

Bármilyen, szokatlan hangot hallunk, érdemes minél előbb felkeresni egy autószervizt

Ne felejtsük el, hogy az autóban, akárcsak az emberi testben, minden összefügg egymással.

Kicsit büdös az autó? Használd az orrod!

Az autóban érezhető bármely kellemetlen szag, pláne, ha büdös, nem normális, figyelmen kívül hagyása jelentős javítási számlát okozhat. Tehát az orrod a legjobb módszer az autóval kapcsolatos „büdös” problémák diagnosztizálására. 

Mit csinál az autószerelő?

Diagnosztizálja az üzemanyag-rendszert, a gyújtásrendszert, a motort, a sebességváltót, a hűtési rendszert, a fékrendszert és a légkondicionáló rendszert. Az ellenőrzésnek tartalmaznia kell mind vizuális diagnosztikát, mind elektronikust. 

A professzionális autószerelő elektronikus diagnosztikájának eredménye olyan, mint egy kardiológus számára a szív EKG-ja, amely diagnosztizálható. Például egy autószerelő, aki elektronikus hibákat észlel a rendszerben, megállapíthatja, hogy az autó melyik rendszere hibás.

 
 
Az autójavítást 10. kerületi műhelyünkben végezzük...tovább
Autószervizünk futómű beállítással is foglalkozik...tovább
Új gumi árak telefonon, NAPI AKCIÓK! Többszáz darabos...tovább
A Karai Autószerviz munkatársai sok éves tapasztalattal rendelkeznek...tovább
A Karai Autószerviz szolgáltatásai közé tartozik...tovább
supported by neuweb.euKARAI AUTÓSZERVIZ
+36 (1) 26-21-299
+36 (30) 91-44-000

Ön tudja mikor esedékes gépjárműve műszaki vizsgája?
Nézze meg!
Vállaljuk minden típusú gépjármű SOS műszaki vizsgáztatását!