Érdekes cikkek
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Futómű javítás, Futómű beállítás

Autószervizünk futómű beállítással is foglalkozik Kőbányán, melyet a legmodernebb műszerek segítségével hajtunk végre. Egyedülálló módon, bármilyen típusú, korú és márkájú autó futómű javítását is gyorsan elvégezzük 10. kerületi, jól felszerelt műhelyünkben. Ezenfelül ingyenes átvizsgálást kínálunk, ha a javítás nálunk történik!

Áraink (tájékoztató jelleggel)

Kis-, és középkategória
Első futómű állítás      9.000 Ft + ÁFA

Középkategória
Első futómű állítás      9.000 Ft + ÁFA

Nagykategória és terepjáró
Első futómű állítás      11.000 Ft + ÁFA

Kisteher
Első futómű állítás      11.000 Ft + ÁFA

A futómű állítás műhely bejárata 210 cm!

A futómű javítás és beállítás szolgáltatást is sok éves tapasztalattal rendelkező szakembereink hajtják végre, ami mindössze csak 30 percet vesz igénybe.

De mikor és miért szükséges futómű beállítást végeztetni?

Ahhoz, hogy biztonságosan lehessen vezetni egy autót, fontos és szükséges a jól működő és funkcionáló futómű. Attól, hogy állandóan használjuk autónkat, folyamatos erőhatásoknak van kitéve. Így például, a legnagyobb odafigyelés mellett is belemegyünk néhány kátyúba, parkolás közben felhajtunk a padkára, vagy netán balesetet szenvedünk, és elállítódhat autónk futóműve.

Ettől instabillá és veszélyessé válhat a gépjárművünk vezetés közben. Nehezebben lehet kezelni, állandóan fokozott figyelemmel kell lennünk, mert a kormányzás közben folyamatos korrigálásra van szükség. Mindemellett, ha módosultak a futómű beállításai, az kihatással van a gumiabroncsokra is, mivel azok egyenetlenül kezdenek kopni. Ennek következtében az abroncsok minősége és állapota is romlik, ami által gyorsabban elhasználódnak azok, és autónk még nehezebben lesz kezelhető vezetés közben. Arról nem is beszélve, hogy ezek a felmerülő problémák növelik autón üzemeltetési költségeit is, hiszen nő autó fogyasztása, hamarabb lesz szükség a gumiszerelésre, gumijavításra, vagy akár a gumiabroncs cserére és a többi alkatrész is gyorsabban kezd kopni, mint normál esetben tennék.


A futómű beállítás igen komplex feladat, ezért is fontos, hogy Kőbányán, szervizünkben mindenre felkészült szakértő gárda várja az oda betérőket.

Mivel minden évben egyre újabb és bonyolultabb technológiákat fejlesztenek ki az autóiparban is, csakis naprakész szaktudással és modern berendezésekkel lehet kiváló minőségű munkát végezni.

A futómű javítást 10. kerületi szervizünkben az igénybevett alkatrészek átvizsgálásával kezdjük, majd ellenőrizzük kereket és elvégezzük azok beállítását is a gyári értékekre. Átvizsgáljuk a gömbfejeket, csapágyakat és egyéb alkatrészeket is, melyeket szükség szerint ki is cserélünk.

Valamint már igen sok, új gyártású gépkocsi futóművét állítani kell elöl és hátul, ami bonyolultabb folyamat és valamennyivel több időt is vesz igénybe. Ha tanácsolhatjuk, érdemes a már említett okok miatt félévente megvizsgáltatni autónk futóművét, hogy minden kellemetlenséget elkerülhessünk.

Ha biztonságban szeretne minden kilométert megtenni autójával, forduljon hozzánk bizalommal!
  
 
Az autójavítást 10. kerületi műhelyünkben végezzük...tovább
Autószervizünk futómű beállítással is foglalkozik...tovább
Új gumi árak telefonon, NAPI AKCIÓK! Többszáz darabos...tovább
A Karai Autószerviz munkatársai sok éves tapasztalattal rendelkeznek...tovább
A Karai Autószerviz szolgáltatásai közé tartozik...tovább
supported by neuweb.euKARAI AUTÓSZERVIZ
+36 (1) 26-21-299
+36 (30) 312-1212

Ön tudja mikor esedékes gépjárműve műszaki vizsgája?
Nézze meg!
Vállaljuk minden típusú gépjármű SOS műszaki vizsgáztatását!