Érdekes cikkek
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Használt autó vásárlási tippek (1.rész)

Számos tényezőre kell odafigyelni, ha egy használt autót szeretnénk megvásárolni, hiszen számos hibára derülhet fény, amik fényében akár teljesen más döntést is hozhatunk, mintha nem tudnánk róla. Természetesen nem abból kell kiindulni, hogy az eladó valamit el szeretne titkolni, de mégis jobb odafigyelni és kellő körültekintéssel kell eljárni úgy a külső szemle, mint a motor és csomagtér és az utastér átvizsgálásának alkalmával.

Ha külső szemléről van szó, nagyon fontos, hogy a használt autó tiszta legyen, valamint szabadtéren, természetes fénynél kell rá sort keríteni, hiszen rengeteg apró sérülés csak akkor mutatkozik meg. Amire érdemes odafigyelni, hogy a használt autó karosszéria elemei miként találkoznak, látunk –e esetleg hézagokat és a lemezvonalak egyenesen futnak –e egymással? Másrészről pedig ajánlott megnézni, hogy csomagtér és a motorház vonalai között egyenletes –e a hézag, vagy van némi eltérés, mert ezek a külső jelek mind rég elszenvedett balesetekre hívják fel a figyelmet. De ugyanez a helyet a sárvédő és a díszlécek, valamint a kilógó ajtó szélek esetében is.

A használt autó sérülésére legárulkodóbb jelek közé tartozik még, ha a lámpák töröttek, illetve ha a hűtőrács ferde, ütődött, mindenképpen látszik rajta, h nem épp. Persze nem minden szépséghiba jelenthet nagy karambolt, hiszen akár egy rosszul sikerült tolatásból és parkolásból is szerezhette a használt autó a sérüléseket, valamint a deformitást. Ennek mindenképpen utána kell járni, szakértő segítségét kérni és semmiképpen sem elhamarkodottan dönteni.
 

 
 
Az autójavítást 10. kerületi műhelyünkben végezzük...tovább
Autószervizünk futómű beállítással is foglalkozik...tovább
Új gumi árak telefonon, NAPI AKCIÓK! Többszáz darabos...tovább
A Karai Autószerviz munkatársai sok éves tapasztalattal rendelkeznek...tovább
A Karai Autószerviz szolgáltatásai közé tartozik...tovább
supported by neuweb.euKARAI AUTÓSZERVIZ
+36 (1) 26-21-299
+36 (30) 91-44-000

Ön tudja mikor esedékes gépjárműve műszaki vizsgája?
Nézze meg!
Vállaljuk minden típusú gépjármű SOS műszaki vizsgáztatását!