Érdekes cikkek
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Használt autó vásárlási tippek (2.rész)

Vásárlása előtt egy használt autó csomagterének átvizsgálása épp olyan fontos feladat, mint a karosszéria és a motortér állapotának szemrevételezése.

A csomagtér mindig a hátul történt események múltjáról mesél. Ha az előző tulajdonos nagyon odafigyelt gépjárművére, még akkor is előfordulhattak balesetek, melyekről mindig jobb tudni. De ugyanez érvényes a csomagtér padlójára és a hátfal, a padlólemez és a sárvédő találkozási pontjára is. Ha itt nagyobb problémáról van szó, akkor kitágult tömítőanyaggal és gittel fogunk találkozni, amik a régi közúti baleset nyomainak eltűntetésére voltak hivatottak. Az eltörött kárpit és műanyag elemek jelenléte is gondolkodóba kell, hogy ejtse a vizsgálódó személyeket. Ezek mind nagyobb sérülésre, sérülésekre utaló nyomok, és ebben az esetben idő előtti rozsdásodás várható eme használt autó esetében.

Ha pedig megvizsgáltuk a csomagteret, jöhet az utastér is. Apróbb károk, elszíneződések és kárpit felfeslések előfordulhatnak egy használt autó esetében. Ilyenkor a gyerekek figyelmetlenségéből adódó, étel okozta foltokra, vagy a házi kedvenc játékosságából fakadó szövetsérülésre kell gondolni. Egy használt autó kárpitját, ülés huzatok elülső és hátulsó részét, a szőnyegek és az ajtók huzatjának állapotát minden esetben meg kell nézni. A pedálok és a vezetőülés huzatjának kopási szintje a levezetett kilométerek számára utalhat. Nézzük meg az ablaküvegek és a biztonsági övek évszámjelölését. Ha eltérést tapasztalunk, az valamilyen régebbi balesetre utal.
 

 
 
Az autójavítást 10. kerületi műhelyünkben végezzük...tovább
Autószervizünk futómű beállítással is foglalkozik...tovább
Új gumi árak telefonon, NAPI AKCIÓK! Többszáz darabos...tovább
A Karai Autószerviz munkatársai sok éves tapasztalattal rendelkeznek...tovább
A Karai Autószerviz szolgáltatásai közé tartozik...tovább
supported by neuweb.euKARAI AUTÓSZERVIZ
+36 (1) 26-21-299
+36 (30) 312-1212

Ön tudja mikor esedékes gépjárműve műszaki vizsgája?
Nézze meg!
Vállaljuk minden típusú gépjármű SOS műszaki vizsgáztatását!