Érdekes cikkek
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ki, miben jobb? A világ vezető gumigyártó cégei (1.rész)

Vezetéstechnikai szakérők, oktatók, hivatásos gépjárművezetők, autószerelők és nem utolsó sorban a gumisok nem győzik hangsúlyozni, hogy autónk biztonsága, útfekvése, viselkedése megváltozott útviszonyok mellett nagyrészt, ha nem teljesen a gumiabroncsok minőségétől függ.

Az alábbiakban a világ vezető gumi gyártó cégeit vesszük górcső alá, ki-ki döntsön róla legjobb belátása szerint, hogy milyen sorrendet kapjanak a felsorolt nagyágyúk.

Elsőnek foglalkozzunk a Michelin-nel. A francia fivérek Edouard és Andre Michelin cégéről világszinten elterjedt, hogy az általuk használt gumi összetétel rendkívül biztonságos az utakon. Népszerűsége széleskörűségének is köszönhető, ugyanis a bicikliktől, a különböző méretű motorokon át az autókig mindenféle járműre és kerékméretre gyártanak gumiabroncsot. Garantált tartósság, minőség és megbízhatóság; ez a Michelin.

Nézzük a Pirellit. A céget Giovanni Battista Pirelli alapította 1872-ben, Milánóban. Legfőbb profiljuk a luxus sportkocsikra való gumiabroncs, amiben az élen járnak, ám a hétköznapibb, vagy nagyobb járművekre való gumiabroncsok palettáján nincsen ott a nevük.

A Cooper az utolsó, melyet ebben a blokkban megemlítünk. Az amerikai Cooper cég az ár-érték arányra alapozza eladásait, elérhető brandet teremtve ezzel. Az elérhető méretek skálája széles, elérhető árakkal dolgoznak, ám kissé nehézkes az online rendelési rendszerük, illetve sajnos meglehetősen eltérő értékeket mutatnak a gumiabroncs tesztjeik.

 
 
 
Az autójavítást 10. kerületi műhelyünkben végezzük...tovább
Autószervizünk futómű beállítással is foglalkozik...tovább
Új gumi árak telefonon, NAPI AKCIÓK! Többszáz darabos...tovább
A Karai Autószerviz munkatársai sok éves tapasztalattal rendelkeznek...tovább
A Karai Autószerviz szolgáltatásai közé tartozik...tovább
supported by neuweb.euKARAI AUTÓSZERVIZ
+36 (1) 26-21-299
+36 (30) 312-1212

Ön tudja mikor esedékes gépjárműve műszaki vizsgája?
Nézze meg!
Vállaljuk minden típusú gépjármű SOS műszaki vizsgáztatását!