Érdekes cikkek
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A világ legdrágább autója

Tegyük fel, hogy létezik a világon egy olyan szerencsés autó rajongó, aki az Euro Jackpoton megüti a főnyereményt, és az ölébe hullik 5,3 milliárd forint. Emberünk eldönti, hogy „könnyen jött pénz könnyen megy” elv alapján a nyereménye teljes összegét autókra költi. Na, de mit vehetne belőle?

Ebből a vagyonból futná neki kb. 50 darab Rolls Royce Cullinanra, de beparkolhatna egy mélygarázsba 70 darab vadonatúj Ferrari F8 Tributoval is akár. Arról nem is beszélve, hogy ha az illető Dacia rajongó, akkor a Duster modellből több mint ezer autót is felvásárolhatna. Ez lényegében azt jelentené, hogy közel három éven keresztül minden nap egy új Daciaba ülhetne. 

De mi van akkor, ha a nyertes a világ legdrágább autóját nézte ki magának? Ez egy szerencsés helyzet lenne, mert a
Bugatti La Voiture Noire értéke átszámítva körülbelül 5,3 milliárd forint. A „fekete autó” kézzel készített szénszálas testét W16-os, 8 literes, quad-turbó motorral látták el, ami 1500 lóerőt és 1600 Nm nyomatékot eredményez. A pénz azonban nem minden! A Bugatti nem szeretné ugyanis, ha az autó tulajdonosa szembetalálkozna még egy ugyanilyen járgánnyal, ezért úgy döntöttek, hogy mindössze egy darabot készítenek belőle. Az pedig a legfrissebb hírek szerint már el is kelt. Azt a felröppent pletykát pedig cáfolták, hogy Cristiano Ronaldo vette volna meg a világ jelenlegi legmenőbb autóját. A tulajdonos kilétét homály fedi… 
 
 
 
Az autójavítást 10. kerületi műhelyünkben végezzük...tovább
Autószervizünk futómű beállítással is foglalkozik...tovább
Új gumi árak telefonon, NAPI AKCIÓK! Többszáz darabos...tovább
A Karai Autószerviz munkatársai sok éves tapasztalattal rendelkeznek...tovább
A Karai Autószerviz szolgáltatásai közé tartozik...tovább
supported by neuweb.euKARAI AUTÓSZERVIZ
+36 (1) 26-21-299
+36 (30) 91-44-000

Ön tudja mikor esedékes gépjárműve műszaki vizsgája?
Nézze meg!
Vállaljuk minden típusú gépjármű SOS műszaki vizsgáztatását!