Érdekes cikkek
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Néhány érdekesség az autók világából (II. rész)

 Cikkünk első felében megismerkedhettünk tizenhárom érdekességgel, mely kapcsolódik az autók világához. Azonban van még pár tény, amit érdemes megismerni, mert érdekes, jópofa, vagy csak, mert miért ne.


 Lássuk, mik is ezek:

 14: Annak az esélye, hogy valakinek a halála autóbalesetben következzen be, egy az ötezerhez. Nem tudom, ez most sok, vagy kevés….

 15: Az autórádió feltalálását követően, azt jó pár ország be akarta tiltani. A tiltás oka az volt, hogy sokak szerint, a vezetés közbeni rádióhallgatás elvonhatja a sofőrök figyelmét, ami balesethez vezethet. 

16: Az új autóknak van egy jellegzetes illata. A legtöbb ember kedveli ezt, és szinte azonnal felismerni. Ez a bizonyos „új autó illat” valójában, nagyjából ötven különböző szerves vegyület illata. Sok autórajongó még azt is tudja, hogy melyik márkának milyen illata van.

 17: Van egy ország, ahol a koszos autóval történő közlekedés bűncselekménynek számít. Ez pedig nem más, mint a vodka hazája, Oroszország.

 18: Egy másik országban, minden sofőr havi 120 liter ingyen üzemanyagra jogosult. Ez az ország pedig nem más, mint Türkmenisztán.

 19: Ki ne hallott volna a forgalmas és zsúfolt nagyvárosról, az angyalok városáról, Los Angelesről. Tudták, hogy ott több autó van, mint ember? Nem semmi!

 20: A valaha legtöbb kilométert megtett autó órája 4 586 630-at mutat. Ahhoz képest, hogy 200 000 felett már erősen használtnak számít a legtöbb autó, ez igazán nem semmi!

 21: Tudták, hogy sok új autónál a motorhang a hangszórókból szól, hogy nagyobb élményt adjon? Ha nem tenné, szinte nem is hallanánk!

 
 

 
 
Az autójavítást 10. kerületi műhelyünkben végezzük...tovább
Autószervizünk futómű beállítással is foglalkozik...tovább
Új gumi árak telefonon, NAPI AKCIÓK! Többszáz darabos...tovább
A Karai Autószerviz munkatársai sok éves tapasztalattal rendelkeznek...tovább
A Karai Autószerviz szolgáltatásai közé tartozik...tovább
supported by neuweb.euKARAI AUTÓSZERVIZ
+36 (1) 26-21-299
+36 (30) 312-1212

Ön tudja mikor esedékes gépjárműve műszaki vizsgája?
Nézze meg!
Vállaljuk minden típusú gépjármű SOS műszaki vizsgáztatását!