Érdekes cikkek
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Labdarúgó világbajnokság eredményei


Június közepétől sok millió tekintet szegeződött esténként a televíziók képernyőire, hiszen elkezdődött Brazíliában a labdarúgó világbajnokság és oly sok nemzett válogatottjai mérték össze tudásukat.
 

Július 12-én elérkezett az elődöntő napja, amikor is Brazília csapata mérkőzhetett meg Hollandia válogatottjával. Az előzményeket ismervén nem voltak könnyű helyzetben a brazil játékosok, hiszen egy héttel az elődöntőt megelőzően, a német válogatott ellen csúfos vereséget szenvedtek 1-7-ra, és valahogy szépíteniük kellett ezen a mérkőzésen. De ismervén a holland csapat nagy játékosait, mint például Arjen Robben és Robin van Persie, nem volt könnyű javítani helyzetükön és megítélésükön. De a már oly sokat dicsért csapatkapitány, Luiz Felipe Scolari, aki labdarúgóként kezdte pályafutását, majd edző és a portugál, valamint a brazil válogatott csapatkapitánya lett, most is kiérdemelte a dicséretet. Régebben, 2002-ben győzelemre vitte csapatát, a brazil válogatottat az akkori világbajnokságon, most lelket öntve játékosaiba, újra felszegett fejjel léptek a pálya zöld gyepére. Bár a végeredmény 3:0 lett a holland csapat javára, mégis büszkén távozhattak a stadionból a brazil játékosok.


Majd pedig, július 13-án léptek pályára a döntőt játszó argentin és német válogatott tagjai és mindent latba véve küzdöttek 120 percen át. Bár nem lehetett csodálkozni a mérkőzés állandó állásán, hiszen a világ két legjobb csapata játszott egymás ellen, és fáradságot legyőzve igyekeztek túljárni a másik csapat eszén, de mind hiába. Az argentin színekben induló Lionel Messi technikája és tudása is kevésnek bizonyult a német védőkkel szemben, de a méltán híres Thomas Müller és Miroslav Klose se tudott érvényesülni az ellenfél játékosai ellen. A mérkőzést eldöntő gól a 113. percben talált a kapuba, amit az utolsó percekben beállított Mario Götze rúgott a Maraca Stadionban. Ügyességének és gyors reakciójának köszönhetően juttatta győzelemhez csapatát a 22 éves futballista, amit kicsi a rakással ünnepeltek a csapat játékosai. Oly sok éves harc után, végig a dobogó közelében levő válogatott most végre a legmagasabb lépcsőfokra állhattak és átvehették a győzteseknek járó kupát.
 

Eredményektől függetlenül gratulálunk minden csapatnak kivételes tudásukért és ügyességükért, ami által kijutottak a 2014-es labdarúgó világbajnokságra! És sok sikert kívánunk a következő világbajnokságra való felkészüléshez!
 

 
 
Az autójavítást 10. kerületi műhelyünkben végezzük...tovább
Autószervizünk futómű beállítással is foglalkozik...tovább
Új gumi árak telefonon, NAPI AKCIÓK! Többszáz darabos...tovább
A Karai Autószerviz munkatársai sok éves tapasztalattal rendelkeznek...tovább
A Karai Autószerviz szolgáltatásai közé tartozik...tovább
supported by neuweb.euKARAI AUTÓSZERVIZ
+36 (1) 26-21-299
+36 (30) 91-44-000

Ön tudja mikor esedékes gépjárműve műszaki vizsgája?
Nézze meg!
Vállaljuk minden típusú gépjármű SOS műszaki vizsgáztatását!