Érdekes cikkek
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Autómatricák kavalkádja

 

Manapság már nem csak a filmekben láthatunk feltuningolt, csili-vili autócsodákat, elég hozzá, hogy kilépünk az utcára és öt percen belül szembe jön velünk egy ilyen autó.


Egyre többen választják az autómatricákat reklámeszköz gyanánt vagy épp személyiségük kifejezési eszközeként. Bár mi az autó tulajdonos célja, egy mozgó jármű kitűnő reklámfelület is, és a dekorációnak köszönhetően, minden forgalomban résztvevő megismeri a sorfő ízlését, habitusát, személyiségének egy csipetnyi részét.

Rengeteg lehetőség van matrica választás területén, egyedi matricák is készülhetnek a cég nevével és logójával, de egy kedvenc ikon vagy mondat legyártatása sem jelent akadályt. A mai technika segítségével az oldószeres vagy vizes bázisú tintasugaras nyomtatók, illetve plottervágó berendezések használatával akár egy darab matrica készítése is könnyedén történik. Emellett lehetőség van még mindig sorozatgyártásra is, amikor a nyomdák tömegével készítenek egy fajta mintát és ábrát, melynek nagy előnye az egyedi matricakészítéssel szemben a költséghatékonyságban rejlik.

Sőt, vannak már domború matricák is, melyek pont úgy néznek ki, mint a különféle autógyárak emblémái, logói. Nevükből adódóan egyértelmű, hogy nem simulnak az autó felületéhez, ez által lesz igényes és igazán feltűnő, valamint egyedi az autó dekorációja. Sőt, lehetőség van mágneses matrica vételére is, ami által bármikor le lehet venni azt a gépkocsiról. Mindössze egy vékony mágnes fólia tartja fenn az autó felületén, így ha megunja a mintát a tulajdonos, könnyedén el is távolíthatja. Az extrák közé tartozik a karbon matrica, mely dombor nyomásos, 3D-s, és akár az egész autó felületére fel lehet rakatni. Ezek a matricák is igen tartósak és teljes mértékben tükrözik a gépjármű tulajdonosának személyiségét, egyéniségét.
 

 
 
Az autójavítást 10. kerületi műhelyünkben végezzük...tovább
Autószervizünk futómű beállítással is foglalkozik...tovább
Új gumi árak telefonon, NAPI AKCIÓK! Többszáz darabos...tovább
A Karai Autószerviz munkatársai sok éves tapasztalattal rendelkeznek...tovább
A Karai Autószerviz szolgáltatásai közé tartozik...tovább
supported by neuweb.euKARAI AUTÓSZERVIZ
+36 (1) 26-21-299
+36 (30) 91-44-000

Ön tudja mikor esedékes gépjárműve műszaki vizsgája?
Nézze meg!
Vállaljuk minden típusú gépjármű SOS műszaki vizsgáztatását!